Klasszikus
bőr ülőgarnitúrák:

Bőr és Bőrbútor Bt.

Kárpitozás, javítás

A Faree-Bőr és Bőrbútor Bt. tevékenysége az Olaszországból importált, első osztályú bútor- és autóbőrök forgalmazása, valamint kisszériás bőrbútor-gyártása mellett bőrbútorok szakszerű javítására, áthúzására is kiterjed.

Egy bőrbútor megvásárlása egyfajta befektetést jelent, s az ember szeretné, hogy bútora hosszú időn át eredeti pompájában tündököljön. Ez - hála a Fenice bőrápoló termékeinek - már rendszeres használat, komolyabb igénybe vétel esetén is megvalósítható.
Ennek ellenére sokan fordulnak cégünkhöz a következő problémákkal:

 • Régóta meglévő bőrbútoron, nem megfelelő ápolás miatt kirepedezett, kiszakadt a bőr

 • Egyes helyeken kopottabb a bőr színe


 • Van egy kedvelt bútora, de azt szeretné felújíttatni, áthúzatni:

 • A lakás enteriőrjének megváltozása miatt meglévő bútorát más színben szeretné látni, illetve felújíttatni


Cégünknek mindez nem probléma, 20 éves tapasztalattal, professzionális tanácsadással, modern gépekkel, az ország egyik legszélesebb bőrválasztékával megoldjuk az Ön problémáját is! Természetesen precíz kivitelezés, csomagolás és garancia kíséretében.
 • Milyen javítást vállalunk?

  Bármilyen elhasználódott bőrgarnitúrának, illetve kárpitozott bútornak vállaljuk a javítását, mind a bőrkárpit javítását vagy cseréjét, mind pedig a tönkre ment szivacsok, tömőanyagok cseréjét is. Sőt kérésre a rugózat és a váz renoválása is megoldható.
 • Részleges vagy teljes áthúzás?

  Lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy bőrbútorán csak az elhasználódott bőrkárpit-elemeket cseréljük, pl.: háttámla, karfa, ülőfelület. A többi részt érintetlenül hagyjuk. Ebben az esetben 2 megoldás van. Vagy megkeressük a bútor eredeti színéhez leginkább hasonló karakterű és színű bőrt (tudni kell azonban, hogy kettő egyforma bőrszín nincs), vagy választunk bőrkínálatunkból egy teljesen más, ám színben a bútorhoz illő árnyalatot. Sok esetben érdemesebb teljesen áthúzatni egy bútort. Egyrészt, mert így szinte teljesen új bútort kaphatunk, másrészt, mert egyes bútorok szerkezete és komfortjának megőrzése igényli a teljes áthúzást. Ebben az esetben az Ön fantáziájára van bízva minden! Szükség esetén a munka elvégzésének időtartamára csere bútort biztosítunk.
 • Műbőr-, illetve szövetáthúzás?

  Ezekben cégünk nem illetékes, hisz a Faree-Bőr és Bőrbútor Bt. csak valódi bőrrel dolgozik, azon belül is csak a saját maga által importált bőrök széles kínálatából, hisz ehhez értünk, erre tudunk garanciát vállalni. Mindenkit bátorítunk azonban, hogy helyezze előtérbe a valódi bőr nyújtotta exkluzív kényelmet és eleganciát. Egy bőrbútor költségessége ellenére időtállóságával, örök szépségével, eleganciájával rabul ejti használóját, s meghálálja a ráköltött összeget.
 • Az árakról

  Az áthúzás költségeit megközelítőleg Ön is kiszámolhatja. Egy bútor áthúzásához mérettől függően kb.27-41 nm bőrre van szükség, míg az áthúzás munkadíja 120.000-160.000 Ft között mozog. A szállításról érdeklődni lehet 20/932 4849 számon.
A garnitúrák javítását egyedileg elkészített árajánlatok alapján végezzük, függően a javítás mértékétől, a bútor nagyságától, a kért szolgáltatásoktól. Kérés, kérdés esetén keressen elérhetőségeinken, s állunk rendelkezésére!